Uw interieur laten stralen!

Wonen is niet altijd hetzelfde; woonwensen veranderen, je huis verandert of je verandert van huis. De betekenis van wonen, is wel voor iedereen hetzelfde. Het is je THUIS!
accessoires binnenkijker
Waar je ook bent, het draait dus allemaal om ‘thuis’ voelen.
Of het nou je woning of je werkplek is, het hotel waar je overnacht, het restaurant waar je graag eet of je camper waar je mee op vakantie gaat.
hal slaapkamer

Het maakt niet uit waar je bent maar je omgeving moet een goed gevoel geven

Het is ons doel om je te laten genieten van je leefomgeving. Woneneninterieur.nl gaat graag met je ideeën, dromen en woonwensen aan de slag.

Je huis verkopen, is in deze tijd lastig. Het kan een hoop stress veroorzaken. Een verkoopstyling is wellicht een goed idee. Een ‘buitenstaander’ kijkt anders naar je woning. Graag zetten wij samen met jou de puntjes op de ‘i’.

Het wordt kouder en de avonden zijn al lekker lang. Genoeg tijd om er eens goed voor te gaan zitten om een droomhuis van binnen te bekijken. Natuurlijk zijn de binnenkijkers die we elke woensdag hebben te gek en herkennen we daarin veel situaties die we zelf ook in huis tegenkomen maar ook het vergapen aan een interieur van een droomhuis is heel leuk om te doen. We hebben twee droomhuizen gevonden die we aan jullie willen laten zien. Twee huizen die ook te koop staan maar dat is slechts een detail want om nu meteen te gaan verhuizen naar een Zweden is niet zomaar gerealiseerd. Leve het internet en de websites van makelaars die het mogelijk maken dat we toch eens lekker “ongegeneerd” binnen kunnen kijken.

Bezoek kokwooncenter.nl voor Montis meubels

You may also like...