Fietsendrager camper

Bent u graag thuis maar heeft u toch zin om op vakantie te gaan? Dan wilt u natuurlijk ook graag uw fiets veilig vervoeren. Het beste kunt u dan een fietsendrager voor de camper kiezen, dat is een ideale oplossing. Als u dat niet doet, dan kan dat een hele opgave zijn de fiets te vervoeren. Het is daarom goed om te bekijken hoe dat u de fiets het beste kunt vervoeren.

Veilige Thule fietsendrager voor de camper

Met de Thule fietsendrager kunt u de fiets veilig meenemen met de camper. Het heeft een voordeel en dat is dat er meerdere fietsendrager systemen zijn en dan kunt u dus één, twee of meerdere fietsen veilig meenemen op vakantie. Ook zijn er nog Thule fietsendragers die u in kunt klappen en dat kan in bepaalde gevallen heel nuttig zijn. Ook thuis om het weer op te bergen, zodat niet uw hele interieur meteen vol staat.

Fiamma fietsendrager camper

Er is nog een goede fietsendrager die u kunt gebruiken voor de camper en dat is van het merk Fiamma. Dit is een systeem dat meerdere fietsen kan dragen. Vervolgens kunt u dan weer de basis kopen en dan kunt u het systeem zelf uitbreiden, met diverse Fiamma onderdelen. Een voorbeeld daarvan is de extra beveiliging. Kiest u dan ook voor extra comfort? Dan maakt u een goede keuze.

U kunt vanaf nu veilig op vakantie met de fietsendrager voor de camper. Veilig uit veilig thuis!

You may also like...